Északkeletre juthat kevesebb napsütés a következő időszakban

Csütörtökön az éjszaka képződő köd és rétegfelhőzet fokozatosan zsugorodik, helyenként azonban tartósan megmaradhat. A kitisztult tájakon túlnyomóan derült vagy kissé felhős idő valószínű. A borult részeken szitálás előfordulhat. Mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 15 és 21 fok között valószínű, de tartósabban borult tájakon ennél pár fokkal hidegebb lesz. Késő este 8, 13 fok valószínű.

 

PÉNTEK

A köd és rétegfelhőzet lassan ritkul, zsugorodik, de főleg északkeleten helyenként tartósabban megmaradhat. Másutt a fátyolfelhők mellett több-kevesebb napsütésre is számíthatunk.
Legfeljebb jelentéktelen szitálás fordulhat elő néhol.
Többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás.
A minimum 4 és 11, a csúcsérték 16 és 21 fok között várható, de a tartósabban felhős, párás tájakon 15 foknál hidegebb lehet.

 

SZOMBAT

A köd, illetve a rétegfelhőzet ritkul, zsugorodik, de elsősorban északkeleten helyenként tartósabban megmaradhat. Másutt a fátyolfelhők mellett több-kevesebb napsütés várható.
Legfeljebb jelentéktelen szitálás fordulhat elő néhol.
Többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás.
A hajnali 5, 11 fokról délutánra 16 és 21 fok közé emelkedik a hőmérséklet, csak a borongós, párás vidékeken lehet hidegebb.

 

VASÁRNAP

A köd és rétegfelhőzet fokozatosan ritkul, illetve zsugorodik, de főként az északkeleti országrészben helyenként tartósabban megmaradhat. Másutt a fátyolfelhők mellett több-kevesebb napsütésre is számíthatunk.
Legfeljebb jelentéktelen szitálás fordulhat elő elvétve.
Többnyire mérsékelt lesz a légmozgás.
A hajnali 5, 11 fokról 17 és 22 fok közé melegedhet a levegő, azonban a hosszabb ideig felhős, párás, ködös tájakon ennél hidegebb lehet.

 

HÉTFŐ

Hazánk nagyobb részén kisüt a nap, de maradhatnak felhős, párás, illetve ködös körzetek.
Itt-ott előfordulhat szitálás.
Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás.
A hajnali 5, 12 fokról 17 és 22 fok közé emelkedhet a hőmérséklet, de a felhős, párás részeken ennél hidegebb lehet.

 

KEDD

A köd, illetve rétegfelhőzet napközben ritkul, zsugorodik, hazánk nagyobb részén kisüt a nap, de főleg északkeleten maradhatnak felhős, ködös vidékek.
Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás.
A hajnali 5, 12 fokról 16 és 21 fok közé emelkedhet a hőmérséklet, csupán a tartósan felhős, párás részeken lehet hidegebb.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük