Jogerősen hat évet kapott a csillebérci turistát orális szexre kényszerítő férfi

Jogerősen hat év börtönre és hat év közügyektől eltiltásra ítélte a Fővárosi Törvényszék a csillebérci turistát orális szexre kényszerítő férfit. A Fővárosi Törvényszék tájékoztatása szerint a bíróság elrendelte a szexuális erőszak büntette miatt elítélt férfi más ügyben kiszabott tíz hónapos szabadságvesztés-büntetés végrehajtását is.

A vádirat szerint a férfi március 12-én délelőtt a Csillebérc gyermekvasút parkolójából induló, Makkosmária irányába tartó kijelölt turistaútvonalon meglátta, majd követte az egyedül lévő nőt. Pár perc múlva utolérte és rátámadt. Hátulról átkarolta a nyakát, befogta a száját, majd letépte a ruháját és földre nyomva erőszakoskodni kezdett vele.

A nő megpróbált védekezni és dulakodni kezdett a támadóval, a férfi azonban erősen megrántotta őt, amelynek hatására hanyatt esett. Ezután a férfi rátérdelt, és tovább erőszakoskodott vele, a nő azonban ellenállt. Végül egy közelben lévő padnál orális szexre kényszerítette a bántalmazott, és megfélemlített nőt. A örvényszék helybenhagyta a Budai Központi Kerületi Bíróság májusi ítéletét, így az jogerős.

Kapcsolódó
Mást vallott a bíróságon a csillebérci turistát orális szexre kényszerítő férfi
Szexuális erőszak miatt állították bíróság elé a fiatal férfit.

The post Jogerősen hat évet kapott a csillebérci turistát orális szexre kényszerítő férfi first appeared on 24.hu.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük