Majka válasza Lakatos Márknak csak úgy füstöl, annyira erős

Lakatos Márk nemrég Tóth Gabi kapcsán mondott negatív kritikákat, amire az énekesnő nagyon illedelmesen reagált. Sokat nem kellett várnunk, hogy a TV2 másik arcát, Majkát és Pápai Jocit is megtalálja valamivel.

A közös klipjüket kritizálta, mondta el a véleményét, és szerencsére a válasz sem maradt el. Majka nagyon frappánsan adott választ azokra a bizonyos szavakra, amiket a divatguru megfogalmazott a videójában.

„Kedves Lakatos Márk! Bár sosem akartam, de nem először kerülök a videóid tartalmába. Eddig nem reagáltam rá, mivel vagyok annyira nagylelkű, hogy a sikereimen osztozom azzal, akivel csak lehet, de most kénytelen vagyok válaszolni az általad feltett kérdésre.” – írta a posztjában Majka.

„Szóval hogy miért is Barokk a szám címe??? Mikor meghallgattam a dalt, veled ellentétben nekem eszembe sem jutott ezt megkérdezni József Sebastian Pápaitól, mivel a művészet pont attól szép, hogy azt csinálunk benne amit csak akarunk. Neked magyarázzam?”

„Rengeteg oka lehet… Lehet, hogy épp Győrben egy barokk stílusú épület előtt állt. mikor megszületett a fejeben az alapötlet. Lehet valami klasszikus rádiócsatornán Vivaldit hallgatva világosodott meg, de az is lehet, hogy a demo anyagot, mikor feljátszotta, és elküldte hangszerelésre Szabózének, akkor azt gondolta, hogy ez a szám milyen BARO, ezért ezt akarta munkacímnek adni, és a végén véletlenül még odanyomott két KK-t a billentyűzeten, mikor a káváéért nyúlt.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük